Datatidskrifter

Posted by Jacques Chile at 1:50 AM

Friday, January 16, 2009

När datorerna har blivit en så integrerad del av vårt dagliga existens hur kan datatidskrifter kvar långt efter? Det finns olika typer av datatidskrifter som är i omlopp bland Generation Net tekniskt kunniga killar. Nedan följer en lista över några av de populära datatidskrifter: BrianLivingston.com: Detta datortidning funktioner vecka kolumner om Windows som operativsystem och även om e-business från konsument förespråka Brian Livingston

CIO Insight Magazine: Detta datortidning funktioner artiklar om forskning, bästa praxis och statistik samt en analys riktade till teknik befattningshavare.
CIO Magazine: Denna tidning funktioner artiklar belyser i detalj innehållet på sådana ämnen som ERP, CRM, kunskapshantering, intranät, outsourcing, IT värde, säkerhet och integritet, SCM.
Computer Shopper: Det här är en datortidning i Storbritannien som har recensioner, råd och även en chat forum som diskusar de olika problem som hänger samman med datorn.

Computer Shopper Magazine: Detta är en Shopper's guide vilka funktioner köpa guider när det gäller datorer och tillhörande kringutrustning produkter tillsammans med recensioner, tips och även tips. Denna tidning är utgiven av Cnet.com
Dataanvändaren: Denna tidning erbjuder dagliga dator artiklar och nyheter, recensioner, dator ordlistan ISP sök, katalog, och resurser.
Computerworlds Magazine: Denna tidning är en bra informationskälla för täckning bärbara datorer, stationära datorer, mjukvara, hårdvara, säkerhet, nätverk och lagring.
Computer Companion: här tidningen redigeras för att instruera, informera och underhålla början mellanundersökningar användare av datorn. Det syftar till att ge information till läsarna när det gäller användningen av datorer på ett sätt som är lätt att förstå.

InfoWorld: Denna tidning ger IT nyhetsartiklar, bloggar, recensioner och konferenser som täcker alla aspekter informationsteknik såsom dator nätverk och nätverkssäkerhet.
Laptopical: Denna tidning erbjuder nyheter och information om bärbara datorer som är specifika för olika typer av modeller som finns tillgängliga.

0 comments: