Computer Peripherals

Posted by Jacques Chile at 1:50 AM

Thursday, January 15, 2009

Det finns ett antal enheter eller "tillsatt" komponenter som finns tillgängliga på marknaden idag som vill tillägga att extra "touch" till din dator. Nedan finns en förteckning över sådana kringutrustning som kan pryda din dator och få dig att känna dig stolt över din egen dator.

Grafikkort: Detta perifera del, om det är installerat i datorn, skulle göra datorn bättre rustade för att extra visuell effekt. De mest vanliga grafikkortet på marknaden idag är NVIDIA 8800 GTS 320 MB grafikkort. Det ger bättre prestanda och förbättrar den visuella effekten av datorn som annars kanske skulle ha sett ganska tråkig.
Gaming Mouse: Joystick och mus är de två andra perifera delar som skulle ge er "extra" glädje medan du spelar ett spel på datorn. De mest kända tillverkare av den här typen av en mus som är speciellt konstruerade för spel ändamål är Logitech. En annan känd tillverkare av den här typen av en mus OCZ Equalizer som är en top notch gaming mus och har en hög känslighet på 2500 dpi. Det fungerar bra med de spelare som har hög känslighet
Webbkamera: Det webbkamera är en annan perifer del av en dator. Merparten av web kameror skulle arbeta på nästan alla bärbara datorer och stationära datorer. Mikrofonen tillägger att extra nöjet att ha en web-kamera om det finns ett alls. Mikrofonen kommer händig i inspelningen röst en person och tillsammans med den förstärkta video av en webbkamera.
USB HDTV-minne: Detta perifer del hjälper dig att se din TV via din dator.

0 comments: