Computer Gifts

Posted by Jacques Chile at 1:46 AM

Saturday, January 10, 2009

Kan du någonsin tänka på ett liv utan närvaro av att undra enheten kallas dator? Lagra information om en dagbok eller notebook är en passι för dagens ungdom. Datorn har blivit en integrerad del av vår existens i dessa dagar. Med varje dag livet tenderar att övergå i en oroväckande snabb takt när det inte finns någon tid att sitta och skriva ner i din dagbok om dagens utgifter eller en arbetsplan.
Istället datorn har utvecklats som en vän i nöd i livet för dagens människor som föredrar att hålla jämna steg med jet hastighet som livet vinning. En dator är en sådan anordning som används för att manipulera data enligt en lista över tillgängliga instructions.This vetenskapliga undrar i dag kan lagra enorma mängder data och finns i olika former såsom dator, den bärbara datorn och handen hålls axims. Begreppet "dator" ursprungligen avses en person som utfört numeriska beräkningar ofta med hjälp av en mekanisk beräkning enheten. Exempel på tidig databehandling skulle omfatta Abacus, nödrutschbanan regel skall Astrolabe och Antikythera mekanism.

Krediten för conceptualization på datorn går till Charles Babbage och går tillbaka till år 1837. Det finns 4 primära delarna i en dator som är det aritmetiska och logiska enheten, styrenheten, minnet och den input och output-enhet. För att veta mer om olika aspekter av en dator gå igenom de olika länkar som anges

0 comments: