Computer Möbler

Posted by Jacques Chile at 1:48 AM

Monday, January 12, 2009

Kan du någonsin tänka på att placera datorn på en annan tabell som egentligen inte är avsedd för datorn? Datorn behöver mycket vård i underhåll tillsammans med "snygg" möbler som är en viktig råvara för det här "undrar enhet". Det är särskilt utformade tabeller som finns tillgängliga för att pryda din dator och ge denna "undrar enhet" som extra touch och det graciösa utseende när den sitter på som är speciellt konstruerade bord som är så passar på datorn.

. En väl utformad möbler för datorn kommer att ge maskinen att läggas närvaro och göra annat ENFORMIG exteriör framträder tydligt. Välplanerade dator möbler kommer att göra användningen av denna enhet jämförelsevis mindre tröttsam och obekväm för ett barn. Om datorn möbler är inte utformade med tanke på de grundläggande komfort som en människa behöver, sedan ett antal problem kan uppstå. En ny dator bör inte sparas på en gammal eller kasseras skrivbord med en obekväm stol.
En väl utformad möbler för datorn kommer att ge maskinen att läggas närvaro och göra annat ENFORMIG exteriör framträder tydligt. Välplanerade dator möbler kommer att göra användningen av denna enhet jämförelsevis mindre tröttsam och obekväm för ett barn. Om datorn möbler är inte utformade med tanke på de grundläggande komfort som en människa behöver, sedan ett antal problem kan uppstå. En ny dator bör inte sparas på en gammal eller kasseras skrivbord med en obekväm stol.

Etapp ståndpunkt: Legs bör placeras bekvämt medan du arbetar framför datorn för en längre tid.
Ordföranden ståndpunkt: Stolen används bör vara bekväm och ha möjlighet att justera höjden, ryggvinkelskvadranten och arm vila.
Tillbaka ståndpunkt: En justerbar ländkotor stöd för ryggen.
Handledsrem vinkel: För att skriva eller för att använda musen, handleden bör placeras i ett neutralt läge.
Elbow vinkel: vinkel armbågarna skall vara 90 grader i förhållande till den övre armar.
Monitor ståndpunkt: Datorn användarens pannan bör anpassas till den övre delen av bildskärmen.
Tangentbord höjd: Tangentbordet bör vara ca 27 till 29 inches ovanför golvet och det bör kunna justeras också.
Mul position: Fötterna bör vila bekvämt på golvet samtidigt som du arbetar på din dator.
Allwondersgifts erbjuder ett brett urval av Computer Möbler presenter och andra gåvor för alla tillfällen.

0 comments: