Wild Flower Presentkort

Posted by Jacques Chile at 2:08 AM

Monday, February 23, 2009

Blomma - denna underbara gåva från naturen kan få så vilda som man vill! Nej, definitivt inte i bokstavlig bemärkelse, men i den vetenskapliga bemärkelse. Vetenskapligt sett vilda blommor utgöra en integrerad del av växtriket. Vilda blommor finns i olika varianter och var och en av dem har en unsurpassable charm egna som inte kan förnekas. Men scenariot med vilda blommor i miljön inte är riktigt trevlig och bilden är ganska dyster. Kvarstår hög möjligheten varierande torr blommor världen utdöende under nästa århundrade om nivån koldioxidens fördubblar i atmosfären hålla enligt förutsägelser.

Så ni inte tror det är hög tid att vi står upp mot koldioxidutsläppen och i gengäld göra stora ansträngningar för att bevara denna charmiga aspekt av naturen och hindra den från att bli utrotade arter? I en studie som utförts av Botaniska Sällskapet i de brittiska öarna, fann man att antalet och omfattningen av Storbritanniens vilda blommor har påverkats artighet globala uppvärmningen. Ett exempel kan vara placerad i förhållande till effekten av den globala uppvärmningen om vilda blommor i Storbritannien - lämnar kommer till ekar 10 tio dagar tidigare än vad de brukade vara säga om 30 år tillbaka.

Dessutom några vårblommor är blommande i Storbritannien så tidigt som i december månad. För säker på att du kan gåva din kära en bukett vilda blommor som skulle ha en helt annan överklagande av sina egna på din älskade en som skulle vara mer än gärna skatt sådant innehav.

Så det är hög tid att bevara denna underbara gåva från naturen för att undvika en värld utan blommor i den närmaste framtiden och vad bättre sätt att göra Förekomsten av denna exotiska arter filt i ditt liv än presentera ett älskat en med en bukett av vilda blommor?

0 comments: