Flower innebörd

Posted by Jacques Chile at 2:09 AM

Wednesday, February 25, 2009

Det anses allmänt att varje blomma har ett särskilt budskap att förmedla och varje meddelande som faktiskt är unik för varje blomma. Att ge din älskade en en blombukett är lika stor som att känna till betydelsen av varje blomma. Genom sitt utseende, utseende och färger varje blomma har en annan betydelse. Nedan följer en lista över några av de blommor och deras betydelse:

Alstroemeria: Denna blomma är döpt efter dess upptäckare heter Baron Klas Van Alstoemer som hittat frön av denna blomma under 1753. Denna blomma är vanligen kopplad till en symbol för vänskap och symboliserar det starka band som finns mellan två individer.
Amaryllis: Denna blomma är välkänd på grund av dess förmåga att producera blommor i upp till 75 år. Denna blomma betyder strålande skönhet.
Anemone: Denna blomma tillhör Buttercup familj. Populära övertygelse säger att denna blomma är född av blod från den romerska guden Adonis. Denna blomma är händig i lugnande en persons nerver med sin lugna och vackra natur. Denna blomma är förutseende.
Anthurium här blomman har sitt ursprung på Hawaii och är den mest populära och varaktiga av alla tillgängliga tropiska blommor. Denna blomma symboliserar gästfrihet. Som gäst ska du ange ditt mottagande plats med ett gäng Anthurium i dina händer! Aster: Under antiken populära säga gick som alla onda ormar skulle drivas bort om aster lämnar brändes. Men med förändringen i tid och tillkomsten av "modernitet" i våra liv, aster symboliserar elementet tålamod i modern tid. Tålamod är en dygd sägs det. Så vad sägs om idén om Gifting en värderad kund med ett gäng asters för att visa att du förstår kundens tålamod bära med dig?
Hyacint: Denna blomma är konstanta.
Heather: Denna blomma är representativt för den del av beundran.
Gladiolus: Denna blomma är en symbol för styrka karaktär
Freesia: Denna blomma är representativt för oskuld.
Daffodils: Är företrädare för väsen ridderlighet

0 comments: