Särskild Blommor

Posted by Jacques Chile at 2:10 AM

Thursday, February 26, 2009

Särskilda blommor att dessa speciella ögonblick fånga i en kort momentan översikt, som är hela syftet med speciella blommor som är speciellt utformade för att fånga det speciella ögonblicket i ditt liv eller din älskade ett liv. Bröllop är en mycket speciell händelse i en persons liv. Särskilda blommor kan utformas för att passa stämningen i detta speciella tillfälle som kommer en gång under en livstid i en persons liv. Bröllop och blommor efterlyser en perfekt blandning av fest och glada att göra. Bröllop är en speciell händelse i livet för människor-det fungerar som ett bindemedel kraft i sitt försök att förena inte bara två hjärtan men två själar och för livslångt. Detta är inte en momentan union som skulle försvinna i glömska med tidens gång, men detta är en sådan slags union som är här för att pågå under en livstid.

Finns det något bättre sätt att fira detta livslångt förbund än att säga det med blommor som skulle vara en perfekt blandning av njutning och glädje blandas in i koppen av ecstasy i vilken nyligen onsdag bruden och brudgummen skulle dyka i evig lycka och glädje. Med vissa religioner färgen vitt är att föredra när det gäller att knyta blommor med bruden. Generellt sett finns det två typer av BRUDBUKETT, som ska hållas i handen medan andra slag som kommer att hållas över hela armarna. Nedan följer en kort beskrivning av de tre grundläggande bröllop bukett mönster:

Den Cascade Bouquet: Denna typ av en bukett, speciellt konstruerade för ett bröllop, anses vara både traditionella såväl som formella jämfört med andra existerande bröllop bukett formgivningar. Bilden av bröllop bukett är byggd med hjälp av vattenfallet effekt. Det finns en tendens att slå ihop vita blommor med mycket grönska i form av ett mönster.

Hand-Bundet eller Löst bundna Bouquet: Den här typen av en bukett används i huvudsak på ett informellt sätt. Detta är mer populär som en konstruktion jämfört med andra bröllop bukett formgivningar.
Rundan Cluster Bouquet: Den här typen av en bukett är också känd som bukett. Denna konstruktion är rund och mindre jämfört med de två andra mönster. De blommor som vanligtvis används i denna typ av konstruktion är ros, Gerbera, Freesia, aster och Monte Casino

0 comments: